Erkek Arkadaş Arayan Olgun Zengin Bayanlar Sitesi

İnternet sitemizin bu bölümünde İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Gaziantep Diyarbakır Konya gibi şehirlerden erkek arkadaş arayan zengin dul bayanlar, olgun bayanlar, emekli bayanlar ile tanışma fırsatları sunuyoruz. Sitemizde erkek arkadaş arayan zengin yaşlı dullar için oluşturulmuştur.

Slm olgun ve zengin bir bayanım. Dürüst ve seviyeli bir insanla tanışmak isterim.

Ilk olarak her insana merhabalar ve merhabalar arkadaşlar. Güzel günler dilerim. İsmim yasemin. 40 yaşlarında boşanmış dul bir bayanım. Eşimden ayrıldıktan sonrasında bana kalan ev, otomobil, dükkan gibi bir ekip gayrimenkuller oldu. Ben de kendimi inzivaya çekmek için şu anda muğla Fethiye’de bir yerde yaşamaya karar verdim. Kendi çabamla hayat mücadelesi vererek hayata devam etmenin güzel olacağını düşünüyordum. Ancak hiçbir şey bu şekilde olmadı. Dul bir bayanım dediğime bakmayın oldukça bakımlı, güzel, kendisine itina gösteren, pozitif, güzel fizikli bir bayanım. Bir 74 uzunlukta 57 kilo devamlı makyajını meydana getiren, güzel giyinen, güzel düşünen, güzel konuşan, güzel yürüyen, güzel bir sosyal çevresi olan bir insanla olmak istiyorsanız bana bildiri gönderebilirsin.

Devamlı yiyip yiyip kilo alamayan bayanlar derim. Yemek yemeyi, yemek yapmayı fazla severim. Her bakımdan yemek yiyor olsam dahi bir türlü kilo alamıyorum. Şundan dolayı fazla etken bir insanım. Devamlı hareket halindeyim. Orta uzunlukta, uzun saçlı beyaz tende süt gibi bir bayanım diyebilirim.

Benim yaşımda olan bir fazla bayanın sahip olamadığı güzelliklere sahibim. Çevremde hep ufak gösterdiğimi, yaşımdan fazla daha ufak olduğunu ve güzel olduğunu söyleyen insanlarla karşılaştım. Eski kocamdan bir çocuk sahibi olamadım. Doğrusu bu yaşıma kadar çocuğum olmadı. Aslen ben çocuk sahibi olmak istemediğim için bu şekilde oldu da diyebiliriz. Hayatım süresince hiçbir zaman bir çocuğa sahip olmak istemedim. Nedendir bilmiyorum fakat evlatları pek sevmem. Yaşamı dolu dolu yaşamak, keyifli bir insan olmak, hayat boyu keyif sürmek varken çocuk yaparak basımı belaya sokmak istemedim..

Dans etmeyi, film izlemeyi, eğlenmeyi fazla severim. Neredeyse yarısını gece kulüpleri veya barlarda geçiririm. Sosyal bir yapım vardır. Söyledigim gibi sosyal çevrem fazla geniştir. Arkadaş edinmeyi severim. Erkeklerle daha iyi geçinirim. Genel anlamda bayanlardan hoşlanmıyorum. Çevremde akıl almaz sayıda insan bulunur. Hep basit bir şekilde tanışır ve arkadaş olabilirim. Arkadaş olmak istediğim sevgilimin benim gibi olmasını isterim. Bunun gibi durumlarda dert etmesini istemiyorum. Fazla çok kıskanç erkeklerden hoşlanmam. Şundan dolayı ben bakımlı kültürlü güzel giyinen bir insanım. Bu nedenle yerine gore kısacık etekler giyebilirim. Yerine gore güzel ve şık giysilerle kendimi süsleyebilirim. Benim gibi eğlenmeyi seven, çok fazla kıskanç olmayan bir insan olursa İyi olur. Aradığım insanda yaş kriteri ne veya zenginlik yoksulluk durumuna takılmıyorum. Ekonomik problemi olup olmaması benim için mühim değil. Ancak benim gibi birazcıkta olsa genç gösteren bir erkek arkadaş bulabilirsen benim için tabii ki daha iyi olur. Evliliğimden sonrasında bana evlenmek ve yuva oluşturmak için tekliflerde bulunan bir fazla insan olduk. Ancak ben artık evlenmek istemiyorum. Artık hayatımın geri kalanı da kendime bir sevgili bularak bu biçimde devam etmek isterim.

Erkek arkadaş arayan zengin dul bayanlar cep telefonu ve WhatsApp sohbet numaraları

İnternet sitemiz içinde erkek arkadaş arayan zengin bayanların cep telefonu ve WhatsApp sohbet numaralarını bulabilirsiniz. Tek yapmanız gerekmekte olan sitemizin amacına uygun olarak kullanmaktır. İstanbul zengin bayanlar, erkek arkadaş arayan İzmir’de dul bayanlar, arkadaş arayan Antalyalı zengin bayanlar, zengin yabancı bayanlar, evine erkek arkadaş arayan zengin bayanlar, arkadaş arayan zengin bayanlar gibi bir fazla insanla burada karşılaşabilirsiniz. İnternet sitemiz bilhassa de sevgili arayan ve erkek arkadaş arayan zengin dul bayanlar tarafınca kümülatif bir şekilde ziyaret edilmektedir. Olgun bayanlarla tanışmak isterim, zengin bayanların cep telefon numarasını arıyorum, zengin bayanlar WhatsApp grupları, dul zengin hanımlarla WhatsApp sohbet gibi bir fazla arama gerçekleştirerek sitemiz içinde aradığınızı bulabilirsiniz.

Erkek arkadaş arayan zengin ve dul bayanlarla WhatsApp üstünden sohbet ederek onları daha son derece kolay ve daha basit bir şekilde tanıyabilirsiniz. Hem de bunların haricinde zengin bayanlar Telegram Uygulaması grupları üstünde de takılıyorlar. Bu nedenle cep telefonunuza Telegram Uygulaması uygulamasını indirme şansınızı da değerlendirmenizi öneri edebilirim. İnternet sitemiz 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da erkek arkadaş arayan zengin bayanlar ilanları ile sizlere hizmet sağlayacaktır.

Burcu hakkında 698 makale
Merhaba Ben Burcu. Haber ve Bilgi Sitesi Severim Diyenler için Oluşturduğum bu sitenin sahibiyim.!  Sitemize Göstermiş Olduğunuz ilgi ve Alakaya Çok Teşekkür Ederim. Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için, aşşağıdaki e-mail adresinden bana ulaşabilirsiniz. E-Mail : [email protected]

2 yorum

  1. SLM hanım efendi ben seninle tanışmak istiyorum ben 50 yaşında bir erkek Osmaniyede yaşıyorum ben saygı sevgi mutluluk arayan bir insanım ben mutlu olamadım ama belki seninle mutlu yaşamak istiyorum ben yalan sevmem üncelikle dürüst olmak gerek uyarsa ara tanışalım mutluluk için saygılar sunarım 0541*

  2. Merhaba yasemin hanım nasılsınız sohpetinize beni davet etmek istermisiniz memnun olurum sizi tanımak isterim sizde isterseniz sohpet ederiz beni tanımak istersen yazabilirsiniz tanışırız numaramı bırakacak ulaşmak isterseniz yazarsınız 537*

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.