Bayan Arkadaş ilanları 2023 2024

Türkiye’nin en büyük parasız arkadaşlık sitesine sefalar getirdiniz. Bu bölümde dul bayan arkadaş ilanları, olgun bayan arkadaş ilanları, türbanlı, tesettürlü, kapalı bayan arkadaş ilanları, evlilik yapmak isteyen bayan arkadaş ilanları, arkadaş arayan bayan arkadaş ilanları kategorilerinde sizlere sunulan en yeni, resimli ve fotoğraflı güncel bay ve bayan arkadaşlık ilanları ile karşılaşacaksınız.

💖 Slm, ismim Talep 30 yaşındayım erkek arkadaş arıyorum💖

Ilk önce her insana merhabalar arkadaşlar. İsmim talep. Aslen Sivaslıyım. Şu anda İstanbul’da yaşıyorum. 30 yaşlarında daha öncesinde hiç evlilik gerçekleştirmemiş bir bayanım. Bir bayanın en güzel yaşları otuzlu yaşlardır arkadaşlar lütfen unutmayalım. Ben de kendimi tam yaşıma kafi bir zamanlama içerisinde hissediyorum. Daha öncesinde de söylemiş olduğum gibi hiç evlilik gerçekleştirmedim. Uzun zamandan beridir bekarım ve inşallah olursa burada muntazam bir erkek arkadaş bulmak ve hayırlısı ile sonu evlilik ile tamamlamak isterim. Fakat şu anda ilk evrede derhal süratli bir halde evlenmek gibi bir niyetim yok. Öncesinde birbirimizi tanıyalım, birbirimiz hakkında data sahibi olalım, hem erkek hem bayan olarak birbirimizin her halini görelim ve bilelim isterim. Ilk önce şunu belirtmek isterim hiç evlenmedim ancak tabii ki hayatımda arkadaş olduğum erkekler oldu. Daha öncesinde beraber aynı evimizde yaşadığım bir sevgilim vardı.

İnternet ortamında sevgili aramak fazla mantıklı geliyor bana. Etrafımdaki erkeklere baktığım zaman çoğunun hiçbir işe yaramaz, vasıfsız, aklı fikri daha değişik şeylerde olan tipler olduğunu görüyorum. İnternette hiç eğer olmazsa insanlar daha dürüst olabiliyorlar. Etrafımdaki adamların hiçbiri beni taşıyabilecek kapasiteye sahip değiller. Fazla fazla öyleki karizmatik, zengin, işinde gücünde bir adam olmasına gerek bulunmuyor. Kolay bir insanla arkadaş olmak isterim. Önemli olan aramızdaki aşk.! Bundan daha değişik geri kalan her şey aslında kendi kendine olacaktır. Ancak her bayan olduğu gibi ben de güçlü erkekleri seviyorum ve olgun erkeklerden hoşlanıyorum. Kendine özgüveni olmayan bir erkek ben gibi bir hanımla yaşayamaz.

Allaha şükürler olsun ki ekonomik olarak herhangi bir problemim yok. Kendime ait bir güzellik salonum var. İşlerim iyi gidiyor. Aylık kazancım bana yetiyor fakat para bütün hayalleri tamamlamıyor. Allahtan web diye bir şey var da hayallerimizin geri kalanını böylelikle tamamlamaya çalışıyoruz. Maddi olarak güçlü beni hayallerime taşıyacak bir erkek aramıyorum. Ancak manevi anlamda bütün hayallerimi gerçekleştirebileceğim bir erkek arkadaş isterim. Eğer sevgili olacaksak hakikaten olacağız. Sonunu da evlilik ile tamamlamak gibi bir planım var. Normal olarak ki bu şekilde şeyler birazcıkta nasip kısmet meselesi…

Yaşamı fazla fazla ciddiye alan bir insan değilim. Sürekli pozitif güleryüzlü olmaya itina gösteririm. Hayatın keyfini çıkarırım. Nasıl olsa çoğumuz bigün öleceğiz ve her şey sona erecek. Dünya malı dünyada duracak. Aşklar, sevgiler, kavgalar hepsi burada duracak arkadaşlar. Hiçbir şeyi kafama Takmam. İstanbul Ankara İzmir Konya Adana Gaziantep Diyarbakır Bursa Antalya neresi olursa olsun yeterki gönüller bir olsun. Ne demiş atalarımız? Gönüller bir olduktan sonrasında samanlık seyran olur demişler değil mi? Şu anda burada yaşamak zorundayım işimden dolayı almak istediğim gibi birini bulur ve ciddi bir arkadaşlık içerisine giriş yapabilirsek Türkiye’nin kim bilir dünyanın her yerinde yaşayabilirim. Benim için hiç mesele değil. Şimdiden bana mesaj gönderen, ilanımı dikkate alan bütün beyefendilere sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

2023 2024 dul bayan arkadaşlık ve evlilik ilanları

İstanbul arkadaşlık ve evlilik ilanları, dul bayanlar arkadaşlık ve evlilik ilanları İzmir, Antalya olgun ve zengin bayanlar arkadaşlık ve sevgili bulma ilanları, Bursa erkek arkadaş arayan bayanlar, sevgili arayan bayanlar ilanları gibi bir fazla kategoride web sitemiz sizlere hizmet sağlamaktadır. 2023 ve 2024 yılında Türkiye’nin en büyük, en muntazam, en kaliteli ve gerçek arkadaşlık sitesi olarak ödüller almış olan seslihit.com sitemizde 2023 ve 2024 yılında da en güncel en yeni ilanlar sizlerle olacak arkadaşlar. Türkiye’nin her köşesinden türbanlı bayanlar, kapalı, çarşaflı sevgili arayan türbanlı kızlar ve alımlı kızlar dahil olmak suretiyle burada her türlü arkadaşlık ilanı bulabilirsiniz.

2023 2024 engelli bay ve bayan arkadaşlık ve evlilik ilanları

Engelli bayanlar ve engelli erkekler için de hususi olarak oluşturduğumuz bir kategorimiz bulunmaktadır. Bu kategori içerisinde evlilik yapmak isteyen engelli bayanlar, ciddi ve İslami evlilik gerçekleştirmek isteyen engelli erkekler, engelli bayan arkadaşlık ilanları, engelli evlilik ilanları, engelli ciddi evlilik siteleri gibi bir fazla mevzuyu bulabilirsiniz. Evlilik yapmak isteyen birbirinden güzel bayanlar ve erkekler ile ergonomik ve rahat bir halde kontakt sağlayabilmek için web sitemizi amacına kafi bir halde kullanmanız gerekmektedir. Herhangi bir ücret ödemenize, üyelik gerçekleştirmenize gerek bulunmamaktadır.

Burcu hakkında 698 makale
Merhaba Ben Burcu. Haber ve Bilgi Sitesi Severim Diyenler için Oluşturduğum bu sitenin sahibiyim.!  Sitemize Göstermiş Olduğunuz ilgi ve Alakaya Çok Teşekkür Ederim. Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için, aşşağıdaki e-mail adresinden bana ulaşabilirsiniz. E-Mail : [email protected]

1 yorum

  1. Merhaba dilek hanım beni tanımak istersen yazabilirsiniz tanışırız sohpet ederiz görüşürüz olmazmı sohetinize beni davet etmek istermisiniz memnun olurum sizi tanımak isterim sizde isterseniz sohpet ederiz beni mutlu eden tek şey var ama ben senden etkilendim sohpetimiz orijinal olsun numaramı bırakacam ulaşmak istersen yazabilirsiniz tanışırız sohpet ederiz görüşürüz olmazmı kib cevabını bekliyorum. (537649*

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.